美國最新醫學期刊發現 贊助
2018-04-21 10:02:27Ethan~

21/4/2018


繼續每個月大家都會約埋聚一聚,而是次繼續都係三人行先啦~!!
我地約左出去尖沙咀食野,而且早前阿沈去完韓國又會派手信啦~!!

夾好左1:00PM出到去會合,至於我地每次見面都係咩都講下啦~!!
今次大家都係講講自己最近工作事宜,事因大家都有諗下前程問題~!?

當然關於感情事宜都會講到,至於阿沈最近有一個男仔同佢往來緊~?!
一講到關於感情方面問題,阿Ming同阿Kris結婚問題出樣都有講下啦~?!
其實宜家個個都希望有自己家庭,無奈每個人需要考慮o既問題都有唔同~!!

另外關於旅行外遊一方面,我地每次都同樣會探討一下有咩好去處啦~?!
雖然我地都未能一同旅行住,不過大家都會介紹一下有咩好去處可以玩下~?!

完左飯局之後就當然去行下街,事因佢地話想去睇下衫同埋護膚品呀~!!
行完左一輪行舖之後,最終我地就一齊轉戰去左睇眼鏡同埋我仲配埋添~?!
雖然之前已經有計劃去換眼鏡,不過一直都未睇得o岩款先唔換住啦~!!
不過今日難我睇o岩試完又覺得想有個新嘗試,所以咪趁機會換埋佢囉~!!