領券無上限 五購給力 贊助
2021-07-29 19:59:15vickong

深圳種牙邊度好?我推薦深圳維港歡樂口腔

半年前我剛結束種牙治療,選擇嘅係深圳嘅牙科診所,所以身邊朋友都問我,「你覺得深圳種牙邊度好?可唔可靠?」當然啦,每次我都會同佢地推薦,深圳維港歡樂口腔。

 
我係通過本港討論區發現這間診所,第一次睇牙係新年過後,搭火車去到羅湖港鐵站,行路到對面口岸嘅停車場,可以坐診所免費專車到診。診所位於深圳市中心近口岸嘅地方,給我嘅第一感覺就係可靠,因為之前聽朋友介紹,有d大陸診所,網上宣傳照片好大型,去到現場先發現診所係偏遠郊區。以上講嘅就係我推薦深圳維港歡樂口腔門診嘅第一個理由。

大陸種牙邊度好
 
點解推薦維港歡樂口腔?第二個原因係這個診所設施條件好。我去診所之前,都好懷疑大陸診所嘅設施水平。點講都好,我哋本港醫療發達,用嘅醫療設備都係同國際接軌。所以都令我對診所設施有比較高嘅期待,好採結果冇令我失望,經過護士介紹,我得知這個診所係領先獲得大陸衛生部們核准嘅,種牙專科無菌手術室資質嘅牙科機構。我仲係參觀中睇到每一次手術嘅器械都有接受無菌消毒。我相信,如果任何一間大陸牙科診所想做到好似維港歡樂口腔甘嘅衛生條件,需要投入大量人力物力財力,而這個都表明診所對於衛生嘅專業態度。
 
想推薦大家去深圳維港歡樂口腔種牙嘅第三個原因係醫生服務。為咗體驗更好嘅種牙服務,我去診所之前,都有searh下診所醫生嘅資質,發現基本都係名牌大學出來嘅牙科醫生,仲有點係有十幾二十年做牙經驗嘅老醫生。同我種牙嘅係一個經驗好豐富嘅醫生,我一直覺得種牙係個考驗醫生技術嘅口腔治療,多虧主治醫生嘅高超技術,我哋成個種牙過程都好順利。
 
上面就係我推薦大家去深圳維港歡樂口腔門診種牙嘅原因,其實不論種牙點係箍牙,我覺得維港口腔都係最好嘅選擇。



 

牙科小Tips: